Skrällvarning i New York

Vi tryckte på spelvärdet i Superettan igår! Dubbelchansen X2 i HammarbyLjungskile gick i hamn trots att hemmalaget spelade med en man mer under hela andra halvlek. Det tackar vi för!

Ikväll smäller det! Det är dags för årets sista Grand Slam-turnering i tennis att dra igång – nämligen US Open.

Kinesisk uppgörelse i den första omgången. Den 40-rankade Shuai Peng ställs mot den 58-rankade Jie Zheng.

Zheng har 2-0 i inbördes möten, vilket alltid är skönt att ha med sig in på banan. Zheng krossade Peng i fyra av de fem seten som spelats mellan dem. Dock spelades matcherna 2010 och man ska inte dra alltför stora växlar av dem.

Båda spelarna har blandade resultat i sommar. Peng åkte ut direkt i Washington och Rogers Cup för att i Cincinnati förra veckan bli utslagen i andra omgången. Zheng däremot spelade riktigt bra i början av sommaren, då hon nådde final i s-Hertogenbosch. Men har därefter haft lite problem med småskador men ska nu vara helt återställd.

Inför kvällens fight har oddssättarna ställt ut Peng till solklar favorit. Men jag vill vara för spel på Peng. Jag förväntar mig en jämn och tuff match där jag tror Zheng har chans att hota Peng på allvar. 3,15 gånger pengarna hos Unibet på Zheng är lockande. För den lite mer försiktigare är hcp-spelet +4,5 game på Zheng till det sunda oddset 1,82 hos Unibet spelbart.

MISSA INTE: Besök vårt moderna bloggnätverk med skribenter inom en rad olika sporter och intresseområden. Välkommen in till bloggsektionen!

Hur spelar du idag? Kommentera gärna! Skriv ett livetips och delta i diskussionerna!

VILL DU RYGGA? TA DEL AV HÄRLIGA BONUSAR!
Sugen på en ny härlig bonus? Se hela utbudet – Klicka HÄR!

Pröva lyckan idag, få 888 kr gratis att spela för – INGEN INSÄTTNING KRÄVS!

Ta en sväng in på Casinimo – Vi jämför Casinon på nätet!

Inlägget Skrällvarning i New York dök först upp på Bettips.se.