Skarplöth visioner tenderar likna en ponziscam
|Vecka för vecka, lördag för lördag påvisas det att att SKARPLÖTH återigen förändrade till det sämre när V75nyatider infördes. ALLA med insikt förutspådde att det endast skulle öka kostnaderna, men inte omsättningen och i värsta scenario minska omsättningen.
Det är efter 6 lördagar numera högst troligt att alla UTOM Skarplöth återigen hade rätt.
Skarplöth har redan krupit till korset och gjort förändringar, men dessvärre är snart hösten här, och det blåser snålt om benen om man inga kläder har. Snart har alla genomskådat Kejsaren och sålunda inser även de troende att det var en falsk gud och ogrundade förhoppningar som pålades den nya kejsaren.
Det finns ingen tidigare inom hästsportens över 100 år långa historia som gång efter annan tagit så många felbeslut, så ofta och återkommande, samt dessutom haft så fel.
Det finns några få anhängare som uppmuntrar med” men ATG är numera ganska lyhörda”? Vilket inte ens det är sant, för ATG lyssnar INTE på någon innan beslut fattas om tunga investeringar, svåra förändringar och omkullkastande av mångåriga rutiner.
Antalet felbeslut är numera så många att hade branschen varit konkurransutsatt skulle vare sig ATGs eller STs ledningen suttit kvar ens till 2014, nu är det 2016 och hästsportens tystnad förändras långsamt till ett ifrågasättande. Detta kan endast ske i en så djupt osunt och djupt underfinansierad sport som hästsporten bevisligen är, där flertalet inte vågar andas kritik på grund av risken att inte få en liten släng av sleven av de som sitter vid köttgrytorna.
Att V75nyatider överhuvudtaget blev verklighet kan endast härföras en”omerta” som är djupare än Siciliens , där den som yppar kritik riskerar sin plats vid köttgrytorna, om än inte behöver simma med fiskarna, åtminstonde inte ännu.
Efter att ha prövat med V64 nya tider, V64 förändrat tv-format, V86 express i många olika format, så påvisade ATG återigen att vare sig lärt av Norge som tidigare hade provat upplägget och misslyckas å det grövsta, men dessvärre lärde sig inte ATG av sina egna misstag heller. Hur mycket pengar , kunder och tid ska herrar Skarplöth och Lindberg få möjlighet att föröda innan hästsporten inser att det inte är kung Midas, utan en Ponziscam som inte ens låter näringen läsa resultaten vid halvårsskiftet, som inte har någon transparens, som far med upprepade lögner och friserar all form av fakta till flampetter.
Jakten på nya kunder har genom alla upptänkliga felsatsningar inneburit att de gamla och lojala kunderna som varit hästsportens ryggrad alltmer kröker rygg, och förtvinar under bördan av missriktade och uruselt underbyggda ”moderniteter” där flertalet alldrig varit efterfrågade.
Tror någon fortfarande på ”pokalåret” 2018 där hästsporten, NOTA BENE, inte prissummorna till hästarna, ska erhålla 300 miljoner.
Tror någon fortfarande på Virituella hästar, där kostnaderna för utveckling är lika transparenta som kostnaderna för nya tv-studion samt positioneringssystemet och inte minst kostnaderna för nya atg.se har visionerats? För att inte tala om de riktigt betungande kostnaderna i att mediamaxemera ”virituella hästar” vid eventuell premiär, i en bransch där 3,6 miljarder plöjs ner i mediaexponering totalt, alla kan nog förstå att mediakostnaderna blir de riktigt betungande i den karusellen. Att ATG dessutom plöjt ner ett antal pengar i ett nytt lotteri som var så illa underbyggt matematiskt att ATG trots tillstånd inte fick möjlighet att lansera lotteriet, har naturligtvis inte heller kommunicerats, ety så är Skarplöths lära, om misstagen tiger vi still.
ST sökte en visionär, vilket också erhölls, problemet är att visionerna är fullständigt käpprätt fel, likaså rådgivarna och inte minst förståelsen för hästsporten och spelarna. Fel får alla göra, men har man 4 miljoner i årslön, får man inte göra fel tre år i sträck. Stoppa karusellen innan gungorna också är utslitna!
The rest is silence
Ps, ”pokalåret 2018″ råkar sammanfalla med Skarplöths kontrakt upphör, slump?
The post Skarplöth visioner tenderar likna en ponziscam appeared first on Gamblers vardag.