V86tillsammans gissningsvis supersucce men vad är baksidan?

Många, ja för att inte säga oerhört många anser att V86 stora  uppgång beror på tillsammansbolagen som startades upp i blygsam skala i slutet på 2015 och fick luft under vingarna 2017, och det är föst då som en avsevärd omsättningshöjning på V86 påvisades(fanns endast på v75 från start) .

Kostnaderna för andelsköparna varierar från 2-15% men max 150kr per andel. Generellt har majoriteten tagit kring 12% och nu ska baksidan visas, som ATG inte gärna låtsas om, och inte heller spel-läggarna för de affärsbaserade sajterna som andelskungen.se ( curres spelbutik i Sollentuna) .

För kostnaderna dras direkt av spelarna, dvs ATG betalar inte ut någon spelprovision som i butikerna ( ca6%)

OM omsättningsökningen på 123mkr under 2017 härrör från tillsammansbolag, innebär det att kunderna betalat gissningsvis i snitt 12% provision, uppgår provisionerna till 17mkr

Betänk nu att hästsportens PRISMEDEL erhåller 5% av totala omsättningen, HUR kan spelläggarna erhålla upp till 15% ? Det är direkt motbjudande, men symptomatiskt för hela hästsporten, ett fåtal smörjer kråset och de som tar hela risken samt kostnaderna- hästägarna går på knäna.

LIKA VILLKOR?

Konklusion: Det är således troligt att omsättningshöjningen mer 123 milj, närmre 140mkr, där spelläggarna utan risk tjänar 17mkr, men hästsportens prismedel endast erhåller 6mkr, är det rimligt ?

PS: Jag var tidigare spel-läggare för tillsammansbolag som tog ut 8% , men även det tycker jag var alltför magstarkt och slutade.

Mina egna spelsyndikat tar jag inte ut någon kostnad för öht, det ser jag som en möjlighet att spela stora system långsiktigt utan alltför betungande insats .

The post V86tillsammans gissningsvis supersucce men vad är baksidan? appeared first on Gamblers vardag.